EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Magic Dreams - Feriebolig med 2 soverum - 6. sal - Flot view til Swimming poolen og Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 13180
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: St. Vlas
Størrelse: 87.00 m2
Soverum: 2
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 6
Antal visninger: 6474

Magic Dreams er et af de største ferie resorts i St Vlas.

Det er beliggende i et roligt område, mellem det berømte Sunny Beach og St. Vlas, og er cirka 250 meter væk fra kysten.

Komplekset består af tre separate lave bygninger, med fremragende arkitektur. To rummelige swimmingpools, begge med børne sektioner, er beliggende midt i grønne områder.

Magic Dreams har en særlig placering, på en stor skrånende grund. På grund af dette, har de fleste af lejlighederne en storslået udsigt, over havet og nogle af dem også over både pool og havet. Der er 370 lejligheder (studios, 1 og 2-værelses) samt 8 butikker.

Der er forskellige muligheder for sport, afslapning og underholdning, som gør ferien perfekt: SPA center, lobby bar, pool bar, restaurant, legeplads for børn, internet hall, indkøbsmuligheder, vaskeri, 24 timers sikkerhed og vedligeholdelse, privat adgang, grønne områder, parkeringsplads.

Boligen som vi udbyder til salg, ligger på 6. sal, og fra altanen, er der en flot udsigt ud over komplekset og Sortehavet.

Her finder du et dejligt multirum med spisekøkken og opholdsstue i et. Begge afdelinger er pænt møbleret. 2 soverum, med garderobeskabe, det ene værelse er møbleret med to dobbelt senge, og det ande værelse kommer med en dobbeltseng. Her er endvidere et badeværelse med badekar.

En feriebolig med en god planløsning, og flot panorama udsigt til Sortehavet.

Video