EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Kaliakria Resort - Rummelig feriebolig med 2 soverum - 2 badeværelser - Udsigt til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 20008
Bolig type  Boliger med havudsigt, Ferieboliger
By: Kavarna
Størrelse: 115.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Sortehavet
Etage: 3
Antal visninger: 7488
Kaliakria Resort ligger 55 km nord for Varna (Sortehavskystens hovedstad), og ca. 45 minutters kørsel fra Varnas International Airport. Den gamle fiskerby i Balchik og byen Kavarna, er lige i nærheden.

Det velkendte internationale resort Albena, ligger blot 15 minnutters kørsel væk. Resortet er sydvendt og ligger i hjertet af den såkaldte bulgarske Golf Riviera, og praler af sandsynligvis, den bedste udsigt i området.

Kaliakria Resort er tegnet af den spanske arkitekt Gustavo Kloster, kendt for sine lukusuriøse villaer på Costa del Sol - og af de bulgarske arkitekter ADA og STOARCH.

Kaliakria kombinerer det velkendte designkoncepter fra Middelhavsområderne, med den lokale bulgarske arkitektoniske stil.

Pergolaer i træer, smedejernshegn malet i terracotta og creme farver, bygninger, der ligger mellem sten brolagte stier, grønne haver og charmerende springvand, en kombination af det traditionelle, forenet med nutidige fornemmelse, af åbenhed og rum.

Udendørs svømmebassiner med pool barer, infinity pools, barer og restauranter, anlagte haver, fitness, sauna, massage, børneklub, legepladsfaciliter.

"air conditioned" lejlighed af høj kvalitet, termoruder, "gammeldags" naturstensgulve, opvarmede badeværelser med gulvvarme, køkkenelementer, marmorpejs.

Fra boligens terrasse på 3. sal, er der et flot view, ud over swimming pool området og Sortehavet.

Faciliteter

Strand
Indkøb
Swimming pool
Fællesudgifter
Restaurant
Reception
Bar
SPA
Parkering
Fitness
Internet
Kids zone