EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Santa Marina - 3 værelses feriebolig - beliggende i feriekompleks i Sozopol

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 1512
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: Sozopol
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Sortehavet
Etage: 2
Antal visninger: 5759

Dette feriekompleks har en fantastisk beliggenhed, i den sydlige del af den Bulgarske Sortehavskyst. Det ligger lige bag ved den kendte Kings Beach, 2 kilometer nord for den historiske by Sozopol, og 34 kilometer, syd for storbyen Bourgas. De omkringliggende fyrretræs skove, giver ressortet en meget hyggelig atmosfære.

Med de unikke faciliteter, den exelente stil og eksklusive service kan komplekset garanterer et uforlignelig og afslappet ophold. Det store antal af swimming pools, restauranter, barer, attraktioner for børn, og andre faciliteter gør dette resort til et ideelt sted for familieferie, langtids ferie, eller endda som en permanent bopæl.

Komplekset er opført i en bulgarsk stil, fra det nittende århundrede, kaldet den nationale ”Revival” periode. 70 % af resortets areal på ca. 100.000 m2, er udlagt til haver, stier, parkering og servicefaciliteter.

Den fantastiske beliggenhed er blevet valgt på grund af:

 

*

Enestående naturområde.

*

Panoramaviewet til Sortehavet.

*

Gode adgangsforhold til hovedvejene og afstanden til den internationale lufthavn i Bourgas..

*

Sikkert investeringspotentiale.

 

Lejligheden                                                                                                                

Selve lejligheden som er på 89 m2, er beliggende nær ved den centrale swimming pool, og hovedindgangen, og har derudover en stor terrasse.

Her er entre, badeværelse, rummelig soveværelse med udgang til terrasen. Lejlighedens centrale rum er det store kombinerede køkken/alrum og stue, hvorfra der også er adgang til den store terrasse. Der er endvidere et ekstra badeværelse.

 

Plan tegning