EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Marina Cape - Møbleret studio lejlighed - Resort med bl.a. bowling, squash, spa center, minimarked

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 17121
Bolig type  Lejligheder i første række til Sortehavet
By: Aheloy
Størrelse: 35.00 m2
Bolig type Studio
Badeværelser: 1
Udsigt: Bjerge
Etage: 4
Antal visninger: 6713

Marina Cape tilbyder en unik blanding af luksus, komfort, en fantastisk udsigt til Sortehavet. Resortet er placeret på kysten ved Aheloy bugten - kun fem minuttes kørsel til Sunny Beach, Nessebar og Pomorie, og kun 20 km væk fra Bourgas Internationale lufthavn.


Her finder du næsten alt på ét sted - Sortehavet lige foran, swimming pools og parker, en lille marina for lystbåde og fiskerbåde, en strand, spa-kompleks, sport spillesteder, restauranter, caféer, open-air sommer scene, et konferencecenter. Komplekset har også to volleyball standbaner, og en fodboldbane.


Marina Cape er en af de få, som har åben året rundt.


Lejlighederne er fordelt i sektioner med en eller to indgange, og egne elevatorer. I den nordlige del af komplekset, er der et lille strøg med butikker, og inde i komplekset er der læge, tandlæge, bank, spa- og fitnesscenter med 2 squash baner. Ejerne vil kunne nyde mad og drikke, på flere restauranter og cafeer.


Ferieboligen som vi udbyder til salg, sælges fuldt møbleret og er indrettet med en entre med dørtelefon og garderobeskab, badeværelse med bruseniche, opholdsstue med indrettet med en dobbeltseng, mindre spiseplads, åben forbindelse til et veludstyret køkken, fra stuen er der udang til en udsigtsaltan, med udsigt over grønne arealer og Balkanbjergene.


Faciliteter:

 

*

4 restauranter and cafeteria

*

2 swimming pools med pool bar  

*

Spa center, fitness center og 2 squash baner

*

Læge, tandlæge, apotek  

*

Bank

*

Supermarked

*

Diverse forretninger

*

Trådløs internet over hele komplekset

 

Video