EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Green Fort - 3 værelses feriebolig - med udsigt til Stara Planina Bjergene

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 1188
Bolig type  Ferieboliger
By: St. Vlas
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 1
Udsigt: Bjerge
Etage: 2
Antal visninger: 5580

Ferieskomplekset "Green Fort" er beliggende, i den nordlige del af Sunny Beach (den mest populære del af Sunny Beach), kun 5 minutters gang fra den smukke sandstrand, og omgivet af en fyrretræsskov. På grund af denne enestående beliggenhed af komplekset, får du en eksklusiv og sjælden kombination af klimaet fra havet, og bjergene på een gang.

Resortet tilbyder faciliteter for både voksne og for børn, som vandrutschebane, tennisbane / fodboldbane, legeplads, stor swimming pool, mini marked, restaurant med en terrasse, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt, over bugten

Green Fort giver dig en glimrende mulighed, for en meningsfuld og mindeværdig familieferie, eller en romantisk weekend ved den Bulgarske sortehavskyst.

Den rummelige feriebolig fremtæder i lyse farver, og er beliggende på 2. sal. Fra entreen er der adgang spisekøkkent, som er kombineret med opholdsstuen. Fra den lange entre, er der adgang til begge soveværelser, hvorfra der er udgang til altanen, som er orienteret mod Stara Planina Bjergene. Det store soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, og det andet soveværelse er indrettet med to enkelt senge.

Køkkenet er med vask, under- og overskabe, kogeplader, ovn, emhætte, stort køleskab, mikrobølgeovn, og vaskemaskine. Den store sovesofa i stuen, gør det muligt for i alt 6 personer at overnatte i lejligheden. Badeværelset er fuldt udstyret med alle nødvendige tilbehør, samt en brusekabine.