EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Panorama Dreams - St. Vlas. - Stor feriebolig i stueetagen - kun 100 meter til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 010
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: St. Vlas
Størrelse: 73.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 1
Antal visninger: 5863

Panorama Dreams ligger i rolige omgivelser, kun ca. 100 meter fra Sortehavet, mellem byerne Sunny Beach og St.Vlas. Ferieboligen er lokaliseret i stueetagen.

Denne rummelige feriebolig er indrettet med en entre, veludstyret spisekøkken, med alt i hårde hvidevarer, åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra der er udgang til en terrrasse, med udsigt til Sortehavet,  soveværelse med dobbelt skab, toiletbord med spejlarrangement, badeværelse med bruseniche.

Komplekset har 3 blokke, med i alt 199 lejligheder, der for de flestes vedkommende har en fantastisk udsigt over Sortehavet. Det kan lade sig gøre fordi hele projektet er arkitektonisk genialt opbygget, på den skrånende grund. Den kæmpe swimmingpool snor sig smukt som en flod, mellem bygningerne.

Der er mulighed for at leje ud, gennem kompleksets aftaler med forskellige rejseselskaber. Beliggenheden tillader hurtig adgang (til fods, med bustransport eller taxi) til en masse forlystelser i Sunny Beach. Man kan også tage en tur, i den gamle del af St. Vlas, og nyde et lækkert måltid, på en af de lokale restauranter.

Lejligheden er udstyret med:

*

Badeværelse med varmvandsbeholder,  Luksuriøs sanitet.

*

Air-conditioner – split system /vinter-sommer/

*

Terrakotta gulve

*

Latex malede vægge

*

PVC vinduer

*

Kabel TV