EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Premier Plaza - Lejlighed til helårsbrug i Sarafovo - Nær ved den internationale lufthavn - 8 kilomenter til Burgas by - 200 meter til flot sandstrand

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 16177
Bolig type  City boliger
By: Sarafovo
Størrelse: 51.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 2
Antal visninger: 6973

Aparthotel Premier Plaza ligger omkring 300 meter fra Sortehavet, og 1 km fra den internationale lufthavn Sarafovo , Burgas , i nærheden af Hotel Atlantis.

Komplekset er beliggende i et område på 6000 kvadratmeter, og består af en U-formet bygning, med 5 sektioner med ialt 198 lejligheder, udendørs swimmingpool, indendørs swimmingpool, restaurant, to barer, konferencelokale, fitnesscenter, sauna.

Lejligheden som vi udbyder til salg , er beliggende på 4. sal, og er fuldt møbleret. Der kan sove 2 voksne eller 2 voksne, og 2 børn i boligen, som er indrettet med en stue med sovesofa og spiseplads, et køkken med komfur, køleskab og mikroovn. Der er et soveværelse med en dobbeltseng, et badeværelse og en balkon.

En komplet multi-køkken menu serveres på Plaza Restaurant med en bred vifte af fremragende mad fra havet. Du kan nyde dit måltid inde i den elegante restaurant eller spise, ved den udendørs swimmingpool.

Restauranten er ikke kun et godt valg for familier takket være legepladsen, men også for turister og erhvervsrejsende, på grund af de fremragende konferencefaciliteter og dets nærhed til lufthavnen.

Video