EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Green Fort - Rummelig møbleret studio lejlighed - beliggende i stueetagen - direkte adgang til swimming poolen

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 29
Bolig type  Ferieboliger
By: Sunny Beach
Bolig type Studio
Badeværelser: 1
Udsigt: Green Fort
Etage: 1
Antal visninger: 5558

Ferieskomplekset "Green Fort" er beliggende i den nordlige del af Sunny Beach (den mest populære del af Sunny Beach), kun 5 minutters gang fra den smukke sandstrand, og omgivet af en fyrretræsskov.

På grund af denne enestående beliggenhed af komplekset, får du en eksklusiv og sjælden kombination af klimaet fra havet, og bjergene på een gang.

Resortet tilbyder faciliteter får både voksne og for børn, som vandrutschebane, tennisbane / fodboldbane, legeplads, stor swimming pool, mini marked, restaurant med en terrasse, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt over bugten

Green Fort giver dig en glimrende mulighed for en meningsfuld, og mindeværdig familieferie, eller en romantisk weekend, ved den Bulgarske sortehavskyst.

Studio lejligheden vi tilbyder til salg, er beliggende i stueetagen, og fra terrasen er det et flot view, ud over swimming poolen.

Boligen som er på næsen 47 m2, er indrettet med en entre med dørtelefon, badeværelse med brusekabine, stort mulitrum med køkken med spiseplads til 2 personer, åben forbindelse til opholdsstuen, indrettet med en sovesofa, sofabord, tv, og klædeskab, udgang til terrassen, hvorfra der er direkte adgang til swimming poolen

 

Video


Plan tegning