EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Oasis - 3 værelses lejlighed - med havudsigt

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 13007
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: Ravda
Størrelse: 81.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 26248

Oasis er beliggende i Ravda - et lille og charmerende resort, kun 2 km væk fra Nessebar. Her finder du smukke sandstrande, og et stort udvalg af billige restauranter, barer, små supermarkeder, og butikker.

Komplekset Oasis, ligger ud til Sortehvet, omkring 20 meter fra stranden, og 10 minutter til fods fra bus stationen, hvilket gør adgangen til de større resorts, som Sunny Beach og Nessebar lettere.

Komplekset har en stor parkeringsplads for gæster, der ankommer i bil. 24-timers vagt og videoovervågning. Du finder endvidere en stor swimmingpool med børnebassin, kaffe bar og en restaurant.

Boligen som vi udbyder til salg, er på i alt 82 m2, og indrettet med en entre, et soverum, spisekøkken med udgang til en stor terrasse, rummelig opholdsstue, som er opdelt med to skydedøre, der deler rummet i et soverum og en stue, adgang til badeværlse med brusekabine.

Fra den store terrasse, er der et flot view ud over de hvide sandstrande, og Sortehavet.

Landsbyen Ravda er et hyggeligt resort ved havet - blot 30 km fra Bourgas by (med sine internationale lufthavn), 5 km fra Sunny Beach (den største Coast Resort i Bulgarien), og 3 km fra den fantastiske Nessebar by (som er UNESCO præmieret).

Video


Plan tegning