EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Flot møbleret studio lejlighed i Marina Cape - Et ferieresort med et meget stort udbud af faciliteter, bl.a. squas og bowlingbaner

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 14137
Bolig type  Ferieboliger
By: Aheloy
Bolig type Studio
Badeværelser: 1
Etage: 1
Antal visninger: 4212

Studio lejligheden, som er ligger i stueetagen, udbydes til salg i det attraktive ferieresort, Marina Cape, er fuldt møbleret og er indrettet med en entre, badeværelse med badekar, stort opholdsrum med en soveafdeling, med en dobbelt seng, køkken afdeling med spisesplads, samt en tv stue.

Marina Cape tilbyder en unik blanding af luksus, komfort, en fantastisk udsigt til Sortehavet. Resortet er placeret på kysten ved Aheloy bugten - kun fem minuttes kørsel til Sunny Beach, Nessebar og Pomorie, og kun 20 km væk fra Bourgas Internationale lufthavn.

Her finder du næsten alt på ét sted - Sortehavet lige foran, swimming pools og parker, en lille marina for lystbåde og fiskerbåde, en strand, spa-kompleks, sport spillesteder, restauranter, caféer, open-air sommer scene, et konferencecenter. Komplekset har også to volleyball standbaner, og en fodboldbane.

Komplekset er en af de få, som har åben året rundt.

Lejlighederne er fordelt i sektioner med en eller to indgange og egne elevatorer. I den nordlige del af komplekset er der et lille strøg, med butikker og inde i komplekset er der læge, tandlæge, bank, spa- og fitnesscenter med 2 squash baner. Ejerne vil kunne nyde mad og drikke, på flere restauranter og cafeer.

Faciliteter:

 

*

4 restauranter and cafeteria

*

2 swimming pools med pool bar  

*

Spa center, fitness center og 2 squash baner

*

Læge, tandlæge, apotek  

*

Bank

*

Supermarked

*

Diverse forretninger

*

Trådløs internet over hele komplekset


 

Video