EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Santa Marina - Rummelig studio lejlighed - 83 m2 - på øverste etage - Fantastisk udsigt over komplekset og Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 13077
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: Sozopol
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 4582

Denne store studio lejlighed som er på 83 m2, er placeret på den øverste etage, i en de bagerste blokke i etappe 1. Fra lejligheden er en fantastisk udsigt over komplekset, Sortehavet og Strandja bjergene.

Lejligheden er indrettet som et stort rum, i 2 plan. I den nederste etage, finder du en hyggelig spise- og opholdsstue, flot møbleret, og med udgang til en stor udsigts terrasse.

Overetagen er indrettet med et flot badeværlse med brusekabine, væghængt toilet, hårdtørrer, spejarrangement, toilet møbel og håndklædetørrer, soveafdelingen er indrettet med en dobbelt seng og en sovesofa.

For få midler kan der indrettes et ekstra soverum.

Santa Marina har en fantastisk beliggenhed, i den sydlige del af den Bulgarske Sortehavskyst.

Komplekset ligger lige bag ved den kendte Kings Beach, 2 kilometer nord for den historiske by Sozopol, og 34 kilometer syd for storbyen Bourgas. De omkringliggende fyrretræs skove, giver resortet en meget hyggelig atmosfære.

Med de unikke faciliteter, den exelente stil og eksklusive service, kan komplekset garanterer et uforlignelig og afslappet ophold. Det store antal af swimming pools, restauranter, barer, attraktioner for børn, og andre faciliteter, gør dette resort, til et ideelt sted for familieferie, langtids ferie, eller endda som en permanent bopæl.

Komplekset er opført i en bulgarsk stil, fra det nittende århundrede, kaldet den nationale ”Revival” periode. 70 % af ressortets areal på ca. 100.000 m2, er udlagt til haver, stier, parkering og servicefaciliteter.

Den fantastiske beliggenhed er blevet valgt på grund af:

*

Enestående naturområde.

*

Panoramaviewet til Sortehavet.

*

Gode adgangsforhold til hovedvejene og afstanden til den internationale lufthavn i Bourgas..

*

Sikkert investeringspotentiale.

Plan tegning