EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Byala Beach Resort - Flot møbleret feriebolig - Første række til Sortehavet - Fantastisk havudsigt

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 16116
Bolig type  Lejligheder i første række til Sortehavet
By: Byala
Størrelse: 79.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 6
Antal visninger: 8020

Super flot feriebolig med en fantastisk udsigt i første række til Sortehavet.

De 79 m2 er indrettet med en entre, køkken med spiseplads og åben forbindelse til flot møbleret opholdsstue, hvorfra der er udgang, til en terrasse, med panoramaudsigt til swimming poolen, samt et flot view over Sortehavet.

1 soveværelse med dobbeltskab. Flot badeværelse indrettet i et flot design, med tilhørende bruseniche.

Boligen sælges fuldt møbleret, klar til at flytte ind i, eller leje ud. Her er plads til 4 overnattende personer.

Beliggende på en klippetop med udsigt over Sortehavet tilbyder Byala Beach Resort, rummelige ferielejligheder. Resortet ligger kun 50 meter fra stranden. Byala Beach Resorts restaurant, tilbyder bulgarske og europæiske retter. À la carte-menuer er også tilgængelige.

Den lille kystperle Byala, med ca. 2.500 indbyggere, ligger på en af de mest uspolerede strækninger ved Sortehavet. Byen ligger i den nord-østlige udkant af Stara Planina bjergene, ca. 55 km syd for Varna og 75 km nord for Bourgas.

Byen er berømt for sit krystalblå hav, lange sandstrande og blomstrende vinproduktion. Det specielle lys over Sortehavet ved Byala, skyldes reflektionerne fra de hvide kalkstensklipper på kysten. I klipperne har man fundet spor efter et meteornedslag, som for 65 millioner år siden, satte en stopper for dinosaurenes æra.

Byala ligger på et plateau hævet over havet, så man fra de fleste ferieboliger i byen, kan nyde den fantastiske havudsigt, med ubeskrivelige solopgange og nedgange.

Byala er en blanding af den oprindelige landsby, med lav bebyggelse, og et nybygget turistområde syd og øst for byen. I den gamle del af byen, kan du opleve et autentisk bulgarsk miljø.

Omgivet af vinmarker ved foden af Balkanbjergene, er Byala det helt perfekte sted, for et ferieopphold, hvis du søger efter strand og swimmingpool samt fred og ro. Byen er ikke overrendt af turister, som de store turistområder på kysten. Man skal dog ikke lænagere væk end til Obzor, 5 km. mod syd, for at finde et af Bulgariens største diskoteker, Space Club.

I Byalas centrum finder du bl.a. rådhuset, klokketårn, museum, turistinformasjon, og et frugtmarked. Overalt i Byala centrum findes restauranter, men de fleste finder du, på den brede boulevard, som starter i centrum og fører dig ned til havet.

 

Video