EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Byala Vista Cliffs 2 - Rummelig feriebolig på i alt 160 m2 med direkte udsigt til Sortehavet - Første række til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 16128
Bolig type  Lejligheder i første række til Sortehavet
By: Byala
Størrelse: 160.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 6892

Kompleks "Byala Vista Cliff2 " er beliggende i den lille ferieby Byala - en af ​​de smukkeste og mest foretrukne feriesteder, på den bulgarske kyst.

Komplekset er placeret på en klippe, med direkte adgang til den smukkeste strand i Byala. Afstand fra byen til Varna er 45 km, til Burgas - 60 km og Varna International Airport er 50 minutters kørsel væk.

Lejligheden som vi udbyder til salg, ligger i første række til Sortehavet, og kommer med en fantastisk udsigt.

De 160 kvadratmeter er indrettet med en entre, rummelig spisekøkken og opholdsstue, med udgang til en stor terrasse, hvorfra der er et flot view over Sortehavet, 2 soverum med udgang til en terrasse, samt badeværelse med bruseniche. 

Den lille kystperle Byala, med ca. 2.500 indbyggere, ligger på en af de mest uspolerede strækninger ved Sortehavet. Byen ligger i den nord-østlige udkant af Stara Planina bjergene, ca. 55 km syd for Varna og 75 km nord for Bourgas.

Byen er berømt for sit krystalblå hav, lange sandstrande og blomstrende vinproduktion. Det specielle lys over Sortehavet ved Byala, skyldes reflektionerne fra de hvide kalkstensklipper på kysten. I klipperne har man fundet spor efter et meteornedslag, som for 65 millioner år siden, satte en stopper for dinosaurenes æra.

Byala ligger på et plateau hævet over havet, så man fra de fleste ferieboliger i byen, kan nyde den fantastiske havudsigt, med ubeskrivelige solopgange og nedgange.

Byala er en blanding af den oprindelige landsby, med lav bebyggelse, og et nybygget turistområde syd og øst for byen. I den gamle del af byen, kan du opleve et autentisk bulgarsk miljø.

Omgivet af vinmarker ved foden af Balkanbjergene, er Byala det helt perfekte sted, for et ferieopphold, hvis du søger efter strand og swimmingpool samt fred og ro. Byen er ikke overrendt af turister, som de store turistområder på kysten. Man skal dog ikke lænagere væk end til Obzor, 5 km. mod syd, for at finde et af Bulgariens største diskoteker, Space Club.

I Byalas centrum finder du bl.a. rådhuset, klokketårn, museum, turistinformasjon, og et frugtmarked. Overalt i Byala centrum findes restauranter, men de fleste finder du, på den brede boulevard, som starter i centrum og fører dig ned til havet.

Video


Plan tegning