EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Lina Sunny Residence - Pæn møbleret penthouse lejlighed - Beliggende i hygeligt feriekompleks i Sunny Beach

Beskrivelse

€ 64 995
Sags nummer 16208
Bolig type  City boliger, Ferieboliger
By: Sunny Beach
Størrelse: 129.00 m2
Bolig type 3 soverum
Soverum: 3
Badeværelser: 2
Udsigt: Park
Etage: 5
Antal visninger: 2350

Feriekomplekset Lina Sunny Residence, ligger meget centralt i Sunny Beach, som er det mest berømte og attraktive feriested ved Sortehavetskysten.

Fra Lina Sunny Residence er der kun 5 minutters gang til Flower Street (hovedgaden), og de store udbud af butikker, supermrkeder og restauranter.

Der er ca. 5 minutters gang til det største vandland i Sunny Beach, og den dejlige sandstrand, er mindre end 10 minutter væk. Du er ikke afhængig af bil, når du bor på Lina Sunny Residence.

Lejligheden som vi udbyder til salg er beliggende i tagetagen, og er indrettet med en entre, 2 badeværelser, begge indrettet med en brusenniche, en vaskemaskine, spisekøkken med flot inventar, åben forbindelse til opholdsstue, med udgang til to rummelige terrasser, 3 soveværelser, det ene med udgang til en af de store terrasser.

Boligen sælges med alt inventar og kan overtages efter aftale.

Video


Plan tegning

Andre emner
Sags nummer 16119 Panorama Dreams - 3 værelses feriebolig - Udsigt til swimming poolen Panorama Dreams - 3 værelses feriebolig - Udsigt til swimming poolen Panorama Dreams - 3 værelses feriebolig - Udsigt til swimming poolen € 62 995

Panorama Dreams ligger i rolige omgivelser, kun ca. 100 meter fra Sortehavet, mellem byerne Sunny Beach og St.Vlas. Vi sælger en rummelig og flot møbleret feriebolig med 2 soverum og 2 terrasser, den ene med udsigt til swimming poolen.

Sags nummer 13019 Duplex lejlighed med udsigt til Sortehavet - Beliggende i Nessebar i "Cherno More" kvateret Duplex lejlighed med udsigt til Sortehavet -  Beliggende i Nessebar i "Cherno More" kvateret Duplex lejlighed med udsigt til Sortehavet -  Beliggende i Nessebar i "Cherno More" kvateret € 64 995

Penthouse lejlighed udbydes til salg som er beliggende i den nye bydel i udkanten af Nessebar, kaldet Cherno More. Flot udsigt til Sortehavet.