EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Santa Marina - Flot møbleret feriebolig (skandinavisk design) - panorama udsigt over swimming poolen og Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 13069
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: Sozopol
Størrelse: 76.00 m2
Soverum: 2
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 3
Antal visninger: 6484

Ferieboligen som vi udbyder til sal, er på 76 praktisk indrettet kvadratmeter, og ligger på 3. etage, i en bygning som er opført i etape 1, få meter til swimming poolen og service centret.

Lejligheden er indrettet med: Entre, spisekøkken og opholdsafdeling med sovesofa, sofabord og tv, spisebord med stole, udgang til den store overdækkede terrasse med plads til 6 personer, soveværelse med dobbelt, og udgang til terrassen, soveværelse med skab, badeværelse med bruseniche, væghængt toilet.

Det som gør denne lejlighed meget attraktiv, er den store terrasse, hvorfra der er et fantastisk panoramaview over komplekset, og ud over Sortehavet.

Dette feriekompleks har en fantastisk beliggenhed, i den sydlige del af den Bulgarske Sortehavskyst. Det ligger lige bag ved den kendte Kings Beach, 2 kilometer nord for den historiske by Sozopol, og 34 kilometer syd for storbyen Bourgas. De omkringliggende fyrretræs skove, giver resortet en meget hyggelig atmosfære.

Med de unikke faciliteter, den exelente stil og eksklusive service, kan komplekset garanterer et uforlignelig og afslappet ophold. Det store antal af swimming pools, restauranter, barer, attraktioner for børn, og andre faciliteter gør dette resort til et ideelt sted, for familieferie, langtids ferie ,eller endda som en permanent bopæl.

Komplekset er opført i en bulgarsk stil, fra det nittende århundrede, kaldet den nationale ”Revival” periode. 70 % af ressortets areal på ca. 100.000 m2, er udlagt til haver, stier, parkering og servicefaciliteter.

Den fantastiske beliggenhed er blevet valgt på grund af:

*

Enestående naturområde.

*

Panoramaviewet til Sortehavet.

*

Gode adgangsforhold til hovedvejene og afstanden til den internationale lufthavn i Bourgas..

*

Sikkert investeringspotentiale.

Video