EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Magic Dreams - Feriebolig på 121 m2. - 2 soverum - 2 badeværelser

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 13162
Bolig type  Ferieboliger
By: St. Vlas
Størrelse: 121.00 m2
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Havudsigt
Etage: 4
Antal visninger: 5578

Magic Dreams er en af de største resorts på ejendomsmarkedet, som er beliggende i roligt område mellem det berømte Sunny Beach og St. Vlas, og er cirka 250 meter væk fra kysten.

Komplekset består af tre separate lave bygninger, med fremragende arkitektur. To rummelige swimmingpools, begge med børns sektioner, er beliggende midt i grønne områder.

Magic Dreams har en særlig placering på en stor skrånende grund. På grund af dette, har de fleste af lejlighederne, en storslået udsigt, over Sortehavet, og nogle af dem også over både poolen og Sortehavet. Der er 370 lejligheder (studios, 1 og 2-værelses) samt 8 butikker.

Der er forskellige muligheder for sport, afslapning og underholdning, som gør ferien perfekt: SPA center, lobby bar, pool bar, restaurant, legeplads for børn, internet hall, indkøbsmuligheder, vaskeri, 24 timers sikkerhed og vedligeholdelse, privat adgang, grønne områder, parkeringsplads.

Boligen som vi udbyder til salg, ligger på 4. sal og fra de 2 terrasser er et flot view til Sortehavet. Boligen er endvidere indrettet med en entre, 2 soverum med dobbelte senge og skabe, 2 badeværelser med henholdsvis en bruseniche og badekar, samt en rummelig samt spise- og opholdstue.

Video