EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Sunset Resort - Feriebolig med 1 soverum - beliggende i meget attraktivt hotelkompleks - første række til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 17123
Bolig type  Lejligheder i første række til Sortehavet
By: Pomoire
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 6
Antal visninger: 8453

Vi tilbyder en 2-værelses ferielejlighed, som ligger på 6. sal i blok Alpha, i en luksus kompleks i Pomorie kaldet Sunset Resort.

Lejligheden har et boligareal på 83 kvadratmeter, som er fordelt som følger: Entre, badeværelse, veludstyret køkken, opholdsstue med spiseplads  og sofa arrangement, adgang til altan med udsigt til Sortehavet

Lejligheden er luksiøst møbleret, klar til at flytte ind eller til at udleje.

Et sandt 5 stjernede kompleks med en fantastisk standard. Sunset Resorts indeholder alt til dit ferie behov, og meget mere. Resortet har over 800 lejligheder, i 5 bygninger, Sigma bygningen er den højeste bygning langs kysten, med 15 etager.


Sunset har noget for alle fra de fine restauranter, der tilbyder en bred vifte af køkken lækkerier, spa-faciliteter, herunder en indendørs swimmingpool og fitnesscenter. Børn kan  blive underholdt med bowlingbane og et spille center, udendørs aktiviteter og vandsport.

Komplekset byder på en masse fritids faciliteter, såsom udendørs og indendørs swimmingpools, lazy pool, vandrutsjebaner, fitness, tennisbane, udendørs legeplads, Spillehal, 6 restauranter, caféer, cocktailbarer, 10 pin bowling, Piano Bar.

I komplekset finder du også nogle andre tjenester, såsom: Børnehave, skønhedssalon, medicinsk center, butikker, turistservice, konferencesal, vekselkontor, biludlejning, internetcafé,  Concierge i hver bygning, Health Spa & Wellness Center.

Video