EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Sunny Season 1 - Byala - Bolig indrettet med 2 soverum - Bad og toilet - Havudsigt - Velegnet til helårsbeboelse

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 16188
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: Byala
Størrelse: 82.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 3
Antal visninger: 10682

Vi udbyder en 3 værelses feriebolig til salg, i et feriekompleket Sunny season, i byen Byala, som hører under Varna distriktet.

Her er kun 5 km til Obzor, 50 km til Varna og 70 km til Bourgas.

Campingområdet Irakli , der betragtes som en af de mest attraktive strande ved den bulgarske Sortehavskyst, ligger 20 km syd for Byala.

Sunny Season ligger kun 200 meter væk fra Sortehavet, med udsigt over havet, og tæt på byens strand og den centrale del af Byala.

Sunny Season består af tre beboelsesejendomme, hver på fem etager, som er udstyret med en elevator. Området omkring komplekset er smukt anlagt og byder på en række faciliteter som: hvileområde, to grillpladser, legeplads og to udendørs swimmingpools.

Lejligheden vi tilbyder til salg, er placeret på 3. sal, og er indrettet med to altaner, begge med en flot udsigt over Sortehavet, og en af resortets swimming pools.

Du finder en meget praktisk indrettet lejlighed med en entre, badeværelse med en bruseniche og et gæstetoilet, soverum med 2 separate senge og et dobbeltskab,  hyggelig spise- og opholdsstue, med et veludstyret køkken, sofa arrangement med sovesofa til overnattende gæster, udgang til altanen med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og skabsvæg samt udgang til udsigtsterrasse.

 

 

Video


Plan tegning