EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Kavarna Hills - Bolig med 2 soverum - 2 badeværelser - Flot indrettet - få minutters gang til Sortehavet - 2 garager

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 14140
Bolig type  Ferieboliger
By: Kavarna
Størrelse: 114.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Park
Etage: 3
Antal visninger: 6645
I komplekset Kavarna Hills tilbyder vi en flot indrettet feriebolig med 2 soveerum  til salg, med plads til bilen i parkeringskælderen.

Lejlighedens samlede areal er på 106 m2, plus en parkeringsplads i kælderen.

Kavarna.
Områdets historie dateres tilbage til 500 før vor tidsregning, og med sin placering ved havet har Kavarna haft stor historisk betydning for Bulgarien.

I dag danner den naturlige havn rammen om en klassisk badeby, der er under udvikling til en eksklusiv ferie destination med lysbådehavn, spa-center og tre golfbaner (alle inden for 10 km.).

En stor del af det gamle fiskerleje er omdannet til en dejlig sandstrand, men der landes stadig friskfanget fisk hver morgen, som kan nydes i de hyggelige restauranter langs vandet.

Kavarna by, som ligger lidt nord for naturhavnen, har ca. 12.000 indbyggere. Byen ligger 50 km nordøst for Varna, som er den største kystby ved Sortehavet, med regionens lufthavn Varna Airport International.

Resortets placering for enden af en slugt med skrænter på begge sider, sætter en naturlig begrænsning for opførelsen af nyt byggeri. Dette er med til at sikre, at byen bevarer sin charme som et hyggeligt feriested med et begrænset antal besøgende.

I Kavarna går naturen og havet hånd i hånd, med god mad og hygge, og samtidig er der stadig mulighed for en glad aften, med fest og farver.

Video