EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Club Villa Romana - Møbleret 4 værelses feriebolig - i første række til Sortehavet - nord for Balchik - kort afstand til 3 golfbaner

Beskrivelse

€ 69 995
Sags nummer 17126
Bolig type  Boliger på stranden
By: Balchik
Bolig type 3 soverum
Soverum: 3
Badeværelser: 2
Udsigt: Sortehavet
Etage: 2
Antal visninger: 1856

Club Villa Romana ligger 55 km væk fra den internationale lufthavn Varna i "Ikantalaka" feriestedet, Kavarna ved Sortehavs kysten.
 
Der er kun 6 km til den maleriske by Balchik, og de tre golfbaner, der er unikke i deres landskab og som  ligger lige ved siden af hinanden.

Det berømte resort "Albena" ligger kun 15 km fra Club Villa Romana.

Naturen og landskabet tilbyder gode betingelser for vandreture.

Club Villa Romana kombinerer den fineste tradition for bulgarsk varme og gæstfrihed, med en bred vifte af ydelser.  Den unikke natur, den storslåede havudsigt og de luksuriøse møbler gør dit ophold uforglemmeligt!


Den rumænske grænse er kun 40 km væk, som gavner komplekset med den unikke fordel, af at have en nem og hurtig adgang til både det bulgarske og rumænske turist marked, som skønnes at være en af ​​de hurtigst voksende i regionen.

Den 4 værelses feriebolig som vi udbyder til salg, har et flot panoramaview ud over Sortehavet.

Video


Andre emner
Sags nummer 16175 Byala Beach Resort - Flot feriebolig - i første række til Sortehavet - i Byala Byala Beach Resort - Flot feriebolig - i første række til Sortehavet - i Byala Byala Beach Resort - Flot feriebolig - i første række til Sortehavet - i Byala € 79 995

Vi tilbyder en rummelig 3 værelses feriebolig, til salg i Byala Beach Resort. Boligen er beliggende på 2. sal, med flot udsigt ud over sortehavet. Boligen sælges fuldt møbleret, klar til at flytte ind i, eller leje ud. Plads til 6 overnattende personer.

Sags nummer 14146 Santa Cruz - Feriebolig i første række til Sortehavet - 2 soverum - Flot udsigt over Bourgas bugten Santa Cruz - Feriebolig i første række til Sortehavet - 2 soverum - Flot udsigt over Bourgas bugten Santa Cruz - Feriebolig i første række til Sortehavet - 2 soverum - Flot udsigt over Bourgas bugten € 67 995

Santa Cruz, er en eksklusiv kompleks beliggende i basolut første linje til Sortehavet, i Sarafovo, en hyggelig landsby, som er en forstad til Bourgas. Santa Cruz har direkte adgang til den fine sandstrand  fra forsiden af bygningen. Her finder du endvidere en swimming pool. Fra den 3 værelses bolig, som kan benyttes hele året, er en flot havudsigt.