EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Garden of Eden - Flot møbleret feriebolig - 2 soverum - 2 badeværelser - Fantastisk udsigt over komplekset og Sortehavet over mod "gamle" Nessebar

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 21102
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: St. Vlas
Størrelse: 102.00 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 5002

Med dit første indtryk af det betagende panoramaview fra Vista Bar, vil du blive fortryllet af den smukke Edens Have.


Dette eksklusive strandferiested, med fem-stjernet hotel og luksuslejligheder, har sin egen sydvendte strand og mole ud over det smukke blå vand i Sortehavet. Komplekset er beliggende uden for St. Vlas, tæt på Sunny Beach, og 35 kilometer fra Bourgas lufthavn.


Syv udendørs swimmingpools og vand kaskader i anlagte haver. Tre restauranter der tager højde for enhver smag. For aktive feriegæster er der tennisbaner og en indendørs pool, fitness-og spacenter.


Til spisning kan du nyde gourmet Paradiso Restaurant, den italienske Albero della Vita (Tree of Life) og Fisk og Seafood restaurant, som ligger bogstavelig talt på stranden.


Der er mulighed for at dyrke vandsport ved stranden, herunder vandski og jet ski. I løbet af sommeren er der  animation teams, der tager sig af gæsterne, og især børn.


Garden of Eden har fire pool barer og Vista Bar på toppen af komplekset har en fantastisk udsigt til kysten og den gamle by Nessebar. Noah's Night Bar åbner dørene to gange om ugen for musik og dans.


Der er også 24 timers room service, vekselkontor, medicinsk center, fitness og spa-center, skønhedssalon, renseri og vaskeri, og en række butikker, herunder vores supermarked, for at sikre, at du nemt kan få alt hvad du behøver.


Udflugter eller billeje kan arrangeres fra Business Centeret. Gratis wifi internet opererer i de fleste af barerne.


For at bevare den naturlige ro, er der ingen biler i Garden of Eden, men personalet tilbyder transporter bagagen i golfvogne, ved din ankomst og afrejse.


Vi udbyder en flot møbleret feriebolig på 102 m2, med 2 soverum og 2 badeværelser, på 4. sal - beliggende i bygning Kalina, i et kompleks i første række til Sortehavet.

Fra lejlighedens altan er der en fantastisk udsigt over komplekset og Sortehavet over mod "gamle" Nessebar.

Video