EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Panorama Dreams - Ferie lejlighed med to soverum - Stor hjørne terrasse - Flot udsigt til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 1116
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: St. Vlas
Størrelse: 112.11 m2
Bolig type 2 soverum
Soverum: 2
Badeværelser: 2
Udsigt: Sortehavet
Etage: 3
Antal visninger: 6057

Panorama Dreams ligger i rolige omgivelser kun 120 m fra vandet, mellem byerne Sunny Beach og St.Vlas. Lejligheden ligger på den øverste etage i den forreste af de 3 blokke med flot havudsigt fra den rummelige og lyse stue.

Fra hjørnelejligheden erder kig mod det gamle by Nessebar og Sunny Beach. Terrassen er pænt stor og der kan solbades med morgensol fra øst og middags- og eftermiddagssol fra syd. Soveværelset har privat badeværelse og i entreen er der niche til vaskemaskine og tørretumbler.

Komplekset har 3 blokke, med 199 lejligheder, der for de flestes vedkommende har en fantastisk udsigt over havet. Det kan lade sig gøre fordi hele projektet er arkitektonisk genialt opbygget på den skrånende grund. Den kæmpe pool snor sig smukt som en flod mellem bygningerne. Lejligheden er placeret i blokken med den bedste havudsigt.

Der er mulighed for at leje ud gennem kompleksets aftaler med rejseselskaber. Beliggenheden tillader hurtig adgang (til fods, med bustransport eller taxi) til en masse forlystelser i Sunny Beach. Man kan også tage en tur i den gamle del af St. Vlas og nyde et lækkert måltid på en af de lokale restauranter.
Lejligheden er udstyret med:

 

 

*

Badeværelse med varmvandsbeholder,  Luksuriøs sanitet.

*

Air-conditioner – split system /vinter-sommer/

*

Terrakotta gulve

*

Latex malede vægge

*

PVC vinduer

*

Kabel TV, Telefon, Internet

 

Video


Plan tegning