EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Panorama Dreams - Rummelig ferielejlighed med et soverum - udsigt til Sortehavet i St. Vlas

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 1130
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: St. Vlas
Størrelse: 70.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 2
Antal visninger: 5847

Panorama Dreams ligger i rolige omgivelser kun 100 meter fra vandet, mellem byerne Sunny Beach og St.Vlas. Lejligheden ligger i stueetagen og har havudsigt.

Lejligheden er indrettet med åben entre. Her er installeret et veludstyret køkkeninventar med diverse hårde hvidevarer. Her er endvidere spisebord med plads til 4 personer. Stuen som er i åben forbindelse med køkkenet, er smagfuld indrettet. Her er endvidere adgang til en stor terrasse. Fra soveværelset er der ligeledes adgang til terrassen. Badeværelset er monteret med fliser på gulv og vægge og indrettet med en brusekabine.

Komplekset har 3 blokke, med 199 lejligheder, der for de flestes vedkommende har en fantastisk udsigt over havet. Det kan lade sig gøre fordi hele projektet er arkitektonisk opbygget på den skrånende grund. Den kæmpe pool snor sig smukt som en flod mellem bygningerne.

Der er mulighed for at leje ud gennem kompleksets som har aftaler med diverse rejseselskaber. Beliggenheden tillader hurtig adgang (til fods, med bustransport eller taxi) til en masse forlystelser i Sunny Beach. Man kan også tage en tur i den gamle del af St. Vlas og nyde et lækkert måltid på en af de lokale restauranter.

Lejligheden er udstyret med:

 

*

Badeværelse med varmvandsbeholder,  Luksuriøs sanitet.

*

Air-conditioner – split system /vinter-sommer/

*

Terrakotta gulve

*

Latex malede vægge

*

PVC vinduer

*

Kabel TV, Telefon, Internet