EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk
00359 878 329 428

Marina Cape - Møbleret lejlighed med havudsigt - Et kompleks med bl.a. bowling, squash, spa center, mini marked

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 175611
Bolig type  Lejligheder i første række til Sortehavet
By: Aheloy
Størrelse: 77.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 3
Antal visninger: 5272

Denne lejlighed udbydes til salg fuldt møbleret, og er indrettet med en entre, stue med køkken og spiseplads, soveværelse, badeværelse, og en altan, hvorfra der er udsigt til Sortehavet.

Marina Cape tilbyder en unik blanding af luksus, komfort, en fantastisk udsigt til Sortehavet. Resortet er placeret på kysten ved Aheloy bugten - kun fem minuttes kørsel til Sunny Beach, Nessebar og Pomorie, og kun 20 km væk fra Bourgas Internationale lufthavn.

Her finder du næsten alt på ét sted - Sortehavet lige foran, swimming pools og parker, en lille marina for lystbåde og fiskerbåde, en strand, spa-kompleks, sport spillesteder, restauranter, caféer, open-air sommer scene, et konference center. Komplekset har også to volleyball standbaner, og en fodboldbane.

Komplekset er en af de få, som har åben året rundt.

Lejlighederne er fordelt i sektioner med en eller to indgange og egne elevatorer. I den nordlige del af komplekset, er der et lille strøg, med butikker, og inde i komplekset, er der læge, tandlæge, bank, spa- og fitnesscenter med 2 squash baner. Ejerne vil kunne nyde mad og drikke på flere restauranter, og cafeer.

Lejligheden på 2.sal som vi udbyer til salg, sælges fuld møbleret og med alt invetnar. Her er: Stue med tilhørende spisekøkken. Soveværelse med med dobbelt skab. Badeværelse. Fra altanen er der en flot udsigt over poolområdet, samt Sortehavet.

Faciliteter:

 

*

4 restauranter and cafeteria

*

2 swimming pools med pool bar  

*

Spa center, fitness center og 2 squash baner

*

Læge, tandlæge, apotek  

*

Bank

*

Supermarked

*

Diverse forretninger

*

Trådløs internet over hele komplekset