EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Messembria Fort Beach. Feriebolig med et soverum beliggende i første række til Sortehavet.

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 1223
Bolig type  Ferieboliger
By: Elenite
Størrelse: 65.15 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Bjerge
Antal visninger: 5521

Messabria Fort Beach er beliggende i et naturskønt område, i feriebyen Elenite ved foden af Balkan bjergene og på samme tid i første række til Sortehavet. Kompleksets arkitektur passer til de naturlige omgivelser og bygningen er opført i natur materialer.

I kompleksets fællesarealer, hvor der er to svømmebassiner, er der bevaret et to hundrede år gammelt egetræ som generøst spreder sine skygge, hvilket giver en vidunderlig følelse af at være hjemme i naturen. Adgangen til den smukt vedligeholdte sandstrand sker direkte fra komplekset.

Her findes endvidere reception, spa og massage-center, restaurant ved poolen. Ved hver indgang er der et separat elevator.

Komplekset er beliggende 6 kilometer nord for Sunny Beach og 3 kilometer fra St. Vlas. Der er gode busforbindelse samt andre lokale transport muligheder.

Den rummelig lejlighed fremtræder meget lys, og der er fra terrassen en flot udsigt til bjergene.

Fra entreen er der adgang til et kombinet spisekøkken og opholdsstue. I det veludstyrede køkken er bl.a. ovn med fire kogeplader, emhætte, vaskemaskine, et køleskab. I stuen er to sove sofaer, TV og en cd / radio afspiller.

I det stilfulde soveværelse vil du finde en smukt designet dobbeltseng og klædeskab. Udsigten fra soveværelset er også til bjergene.

Faciliteter

Vaskeri
Strand
Indkøb
Swimming pool
Elevator
Møbleret
Fællesudgifter (680 EUR per year/ в год/ per a)
Restaurant
Reception
Bar
SPA
Parkering
Internet
Veksel kontor
Massage og Sauna
Kids zone
Pengebox
Lufthavn