EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Garden of Eden - Studiolejlighed - beliggende i et meget populært resort - Unik beliggenhed - I første række til standen

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 1139
Bolig type  Lejligheder i første række til Sortehavet
By: St. Vlas
Størrelse: 62.00 m2
Bolig type Studio
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 3
Antal visninger: 5887

Med dit første indtryk af det betagende panoramaview fra Vista Bar, vil du blive fortryllet af den smukke Edens Have. Dette eksklusive strandferiested, med fem-stjernet hotel og luksuslejligheder, har sin egen sydvendte strand, og mole ud over det smukke blå vand, i Sortehavet. Komplekset er beliggende uden for St. Vlas, tæt på Sunny Beach, og 42 kilometer fra Bourgas lufthavn.

Syv udendørs swimmingpools og vand kaskader i anlagte haver. Tre restauranter der tager højde for enhver smag. For aktive feriegæster er der tennisbaner, og en indendørs pool, fitness-og spacenter.

Til spisning kan du nyde gourmet Paradiso Restaurant, den italienske Albero della Vita (Tree of Life) og Fisk og Seafood restaurant, som ligger bogstavelig talt på stranden.

Der er mulighed for at dyrke vandsport ved stranden, herunder vandski og jet ski. I løbet af sommeren er der animation teams, der tager sig af gæsterne, og især børn.

Garden of Eden har fire pool barer og Vista Bar på toppen af komplekset, har en fantastisk udsigt til kysten, og den gamle by Nessebar. Noah's Night Bar åbner dørene to gange om ugen, for musik og dans. Der er også 24 timers room service, vekselkontor, medicinsk center, fitness og spa-center, skønhedssalon, renseri og vaskeri, og en række butikker, herunder vores supermarked for at sikre, at du nemt kan få alt hvad du behøver. Udflugter eller billeje kan arrangeres ved Business Center. Gratis wifi internet opererer i de fleste af barerne.

For at bevare sin naturlige ro, er der ingen biler i Garden of Eden, men personalet tilbyder transporter bagagen i golfvogne, ved din ankomst og afrejse.

Studio lejligheden som vi udbyder til salg er beliggende i første række til stranden på 3. sal med en fantastisk panoramaview til Sortehavet. Her er monteret et køkken. EN FANTASTISK BELIGGENHED.