EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Panorama Dreams i St. Vlas - Rummelig feriebolig med udsigt til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 1147
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: St. Vlas
Størrelse: 70.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 2
Antal visninger: 6027

Panorama Dreams ligger i rolige omgivelser kun ca. 100 meter fra Sortehavet, mellem byerne Sunny Beach og St.Vlas. Ferieboligen er lokaliseret på 1. sal i blok 2, med et flot view ud over Sortehavet, mod den gamle by Nessebar og Sunny Beach.

Denne rummelige feriebolig er indrettet med en entre, badeværelse med bruseniche, veludstyret spisekøkken med åben forbindelse til opholdsstuen, som er møbleret med lyse møbler, soveværelse med dobbelt skab, toiletbord med spejlarrangement, fra stue og soveværelse er der adgang til altanen.

Komplekset har 3 blokke, med i alt 199 lejligheder, der for de flestes vedkommende har en fantastisk udsigt over Sortehavet. Det kan lade sig gøre fordi hele projektet er arkitektonisk genialt opbygget på den skrånende grund. Den kæmpe swimmingpool snor sig smukt som en flod mellem bygningerne.

Der er mulighed for at leje ud gennem kompleksets aftaler med forskellige rejseselskaber. Beliggenheden tillader hurtig adgang (til fods, med bustransport eller taxi) til en masse forlystelser i Sunny Beach. Man kan også tage en tur i den gamle del af St. Vlas og nyde et lækkert måltid på en af de lokale restauranter.

Lejligheden er udstyret med:

 

*

Badeværelse med varmvandsbeholder,  Luksuriøs sanitet.

*

Air-conditioner – split system /vinter-sommer/

*

Terrakotta gulve

*

Latex malede vægge

*

PVC vinduer

*

Kabel TV

 

Video


Plan tegning