EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Panorama Dreams - Taglejlighed - Flot udsigt til komplekset og Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 005
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: St. Vlas
Størrelse: 63.00 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Havudsigt
Etage: 4
Antal visninger: 6223

Panorama Dreams ligger i rolige omgivelser, kun ca. 100 meter fra Sortehavet, mellem byerne Sunny Beach og St.Vlas. Ferieboligen er lokaliseret i tagetagen, med et flot view ud over komplekset, og Sortehavet.

Denne feriebolig er indrettet med et veludstyret spisekøkken, åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra der er udgang til en altan, med udsigt til Sortehavet, soveværelse med dobbelt skab, toiletbord med spejlarrangement, med udgang til altanen, badeværelse med bruseniche.

Komplekset har 3 blokke, med i alt 199 lejligheder, der for de flestes vedkommende, har en fantastisk udsigt over Sortehavet. Det kan lade sig gøre fordi hele projektet, er arkitektonisk genialt opbygget på den skrånende grund. Den kæmpe swimmingpool snor sig smukt som en flod, mellem bygningerne.

Der er mulighed for at leje ud gennem kompleksets aftaler, med forskellige rejseselskaber. Beliggenheden tillader hurtig adgang (til fods, med bustransport eller taxi) til en masse forlystelser, i Sunny Beach. Man kan også tage en tur i den gamle del af St. Vlas, og nyde et lækkert måltid, på en af de lokale restauranter.

Lejligheden er udstyret med:

 

*

Badeværelse med varmvandsbeholder,  Luksuriøs sanitet.

*

Air-conditioner – split system /vinter-sommer/

*

Terrakotta gulve

*

Latex malede vægge

*

PVC vinduer

*

Kabel TV

 

Video


Plan tegning