EN Nor Dk
Bulgarienview DK
Angel Dimitrov 58 - 8016 Sarafovo
info@bulgarienview.dk


Glarus - 2 værelses feriebolig beliggende på 4. sal - Fantastisk panorama udsigt til Sortehavet

Beskrivelse

€ 0
Sags nummer 14403
Bolig type  Boliger med havudsigt
By: Kavarna
Størrelse: 75.25 m2
Bolig type 1 soverum
Soverum: 1
Badeværelser: 1
Udsigt: Sortehavet
Etage: 4
Antal visninger: 5776

I en naturhavn med et lille fiskerleje, som ligger i bunden af en slugt, omgivet af hvide klipper og pittoresk landskab, finder  du Kavarna.

Områdets historie dateres tilbage til 500 før vor tidsregning, og med sin placering ved havet har Kavarna haft stor historisk betydning for Bulgarien.

I dag danner den naturlige havn rammen om en klassisk badeby, der er under udvikling til en eksklusiv ferie destination med lysbådehavn, spa-center og tre golfbaner (alle inden for 10 km.).

En stor del af det gamle fiskerleje er omdannet til en dejlig sandstrand, men der landes stadig friskfanget fisk hver morgen, som kan nydes i de hyggelige restauranter langs vandet.

Kavarna by, som ligger lidt nord for naturhavnen, har ca. 12.000 indbyggere. Byen ligger 50 km nordøst for Varna, som er den største kystby ved Sortehavet, med regionens lufthavn Varna Airport International.

Resortets placering for enden af en slugt med skrænter på begge sider, sætter en naturlig begrænsning for opførelsen af nyt byggeri. Dette er med til at sikre, at byen bevarer sin charme som et hyggeligt feriested med et begrænset antal besøgende.

I Kavarna går naturen og havet hånd i hånd, med god mad og hygge, og samtidig er der stadig mulighed for en glad aften, med fest og farver.

Ferieboligen som vi udbyder til salg er beliggende på 4. sal og fra altanen er der et fantastisk view over slugten og Sortehavet.

Boligen er indrettet med et soverum, samt et dejligt spise- og opholdstue. Fra begge rum er der udgang til udsigts terrassen.

Video


Plan tegning